Kuulakan Tallin eläimet

Terapiaeläimet

Eläimet ovat meille ensiarvoisen tärkeitä työkavereita ja perheenjäseniä. Ne ovat kilttejä, hyvin koulutettuja ja huolella hoidettuja, niiden yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Hevosia käytössämme on tällä hetkellä täyspäiväisesti yksi, mutta tarvittaessa isommalle porukalle myös kaksi muuta. Mukana työssä on myös kaksi samojedinkoiraa. Pihapiirissä pyörii lisäksi kaksi muuta samojedinkoira, joita ei tällä hetkellä käytetä terapiatyössä. Tarkemmat esittelyt jokaisesta nelijalkaisesta tiimin jäsenestä löytyy alta.

Tiltukka

Tiltukka on vahvatahtoinen, mutta kiltti 23 -vuotias suomenhevostamma, jolla on takanaan monipuolinen ura este -ja kenttäratsuna, ratsastuskoulun opetushevosena, sekä vikellyshevosena. Tiltukka rakastaa esteitä ja rapsutuksia!

Vanilla

Vanilla on aina iloinen ja onnellinen, jo kunnioitettavaan kymmenen vuoden ikään ehtinyt samoyedinkoira. Vanilla innostuu iästään huolimatta ihan kaikesta ja on valmis rakastamaan jokaikistä vastaantulevaa.

Dione

Dione on aurinkoinen ja energinen 1-vuotias samoyedinkoira, joka söisi ihan mitä vain, lasinsirpaleista pesuaineisiin. Dione on nopea ja aina valmis kaikkiin aktiviteetteihin, tulevaisuudessa siintää vetokoiran ura.

Tervetuloa tutustumaan eläinystäviimme paikan päällä! Sopiaksesi vierailun, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteessa kalliorinne@petram.fi